Pasta med grønkål, saltede citroner, valnødder og limoncello

pasta
Pasta med grønkål, saltede citroner, valnødder og limoncello.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Ingredienser
Fettuccine
1 håndfuld valnødder
Friskrevet parmesan
5-8 grønkålsblade
2 dl. madlavningsfløde
1/4 saltet citron (opskrift her)
4 spsk. limoncello (opskrift her)
Friskkværnet peber
2 skalotteløg
1 fed finthakket hvidløg
Lidt olivenolie

Opskrift
Skær den grove stilk midt i bladet fra grønkålen, og skær den herefter i grove strimler.

I mens opvarmes lidt olie i en sauterpande, hvor de fintsnittede skalotteløg klares. Når de er næsten klare tilsættes hvidløg, hvorefter der skrues op for varmen og grønkål samt finthakket saltet citron gør dem selskab.

Når kålen er faldet sammen tilsættes limoncello, som koges ind, hvorefter fløden tilsættes. Smag til med peber (salt er ikke nødvendigt – dét klarer den saltede citron).

Kog pastaen og bland den med saucen, og servér så med grofthakkede valnødder og et ekstra skud friskkværnet peber samt friskrevet parmesan …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s