Tagine med kylling og tre slags løg

 tagine_b
Tagine med kylling og tre slags løg.

Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: Cirka 3 timer.

Ingredienser
1 hel, parteret kylling
1 bdt. koriander
1 citron
4 fed hvidløg
1 spsk. Ras el Hanout
2 spsk. flydende honning
800 g blandede løg (rødløg, almindelige og skalotte)
1 knsp. safran
1 lille glas vand
1 håndfuld jumborosiner
2 stænger kanel
2 peperocini

Opskrift
Pres saften fra citronen ud over den parterede kylling og lad det hygge sig i 10 minutter sammen med knust hvidløg, halvdelen af den hakkede koriander, Ras el Hanout, de knuste peperocini og honning.

Løgene skæres i mens i tynde, halve skiver, som klares i lidt smagsneutral olie i en gryde. De må ikke tage farve.

Smid så kyllingen i en tagine, og lad løgene gøre selskab sammen med rosinerne, safran og vand.

På med hatten af taginen og så i ovnen ved 180 grader i 2,5-3 timer.

Pynt med de resterende hakkede koriander, og så er der serveret …

tagine_a

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s