Gai Pad (sådan cirka)

kinesisk
Gai Pad i min fortolkning.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Ingredienser
2 kyllingebryster uden skind og ben i helt tynde skiver
1 fed knust hvidløg
1 løg i helt tynde skiver
1 håndfuld tørristede, usaltede peanuts
4 spsk. fiskesauce
5 forårsløg i tynde, skrå skiver
2 spsk. soya
3 spsk. sesamolie

Opskrift
Opvarm olien i en hamrende varm wok og smid kylling og hvidløg deri. Lad det få farve på begge sider, men lad være med at røre rundt i det konstant, for så køler du bare wokken for meget af. Den skal sgu’ være varm, skal den …

Tilsæt så samtlige ingredienser der ellers er tilbage, og steg videre et par minutter. Smag til med salt og peber og servér …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s