Kyllingerilette, syltede græskar og saltede, røgede valnødder

rilette
Kyllingerilette, syltede græskar og saltede, røgede valnødder.

Mængde: Tjaaaa …
Forberedelsestid:
1 minut.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Der er reelt ikke så meget ny opskrift over den her omgang; det meste er set her på bloggen før. Men derfor er det sgu’ god mad alligevel. Kyllingeriletten finder du her. Og de syltede græskar her. Valnødderne? Der er opskrift lige herunder …

Saltede, røgede valnødder
6 dl. valnødder lægges i blød i 1 liter vand hvori der er opløst 2 spsk. salt. Lad dem ligge der i ca. 10 minutter, inden du spreder dem ud på en bradepande med bagepapir.

Så skal de i ovnen i et kvarters tid ved 175 grader, hvorefter de tages ud og afkøles lidt.

Smid dem i en beholder, hvortil du har et tætsluttende låg. Pust en omgang røg ned til nødderne med din røgpistol, og læg så låg på. Lad dem røge i små fem minutter, inden låget tages af igen og nødderne er klar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s