Kylling, græskar og rosenkål

a
Kylling, græskar og rosenkål.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Ingredienser
1/2 lille græskar
10-12 rosenkål
2 kyllingebryster
2 spsk. olivenolie
2 spsk. smør
2 spsk. flydende honning
2 spsk. brunt sukker
1 spsk. dijonsennep
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
Skallen fra 1 citron
Saften fra 1 appelsin

b

Opskrift
Miks alt med undtagelse af grøntsager og kylling i en skål.

Skær græskar i mundrette tern, og halvér rosenkålene. Læg dem i et fad, som lige smøres ganske let med olivenolie. Læg kyllingerne deri også.

Fordel marinaden over, og smid hele herligheden i ovnen ved 220 grader i ca. 1/2 time.

Giv lige en omgang grill til sidst, så der kommer lidt stegeskorpe på kylling såvel som grøntsager.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s