Langsom fastfood: Hottere med longaniza, rodfrugt-remoulade, agurke- og radiserelish og sprøde kartoffelspåner

hotdog
Hotter.

Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter + min. 12 timer i køleren for relish’en.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Ja, ja, det er jo bare en hotter. Men alligevel. En hotter er jo ikke bare en hotter …

Ingredienser til relish
1 agurk
10 radisser
Rapsolie
1,5 dl. æblecidereddike
1,5 dl. vand
1,5 dl. sukker
7 sorte peberkorn
1 spsk. grov sennep
1 tsk. sennepsfrø
3 laurbærblade

Andre ingredienser
Pølsebrød (opskrift her , men form pølsebrød i stedet for boller og drop sesamfrøene)
Hjemmerørt rodfrugtreoulade (opskrift)
Friterede kartoffelstrimler (opskrift)
Lidt friske krydderurter til pynt
Pølser (jeg brugte longaniza)

Opskrift relish
Kog eddike, vand, sukker, sennep og krydderier op. Når det koger skal det af varmen igen.

Skær heeelt tynde skiver af både agurker og radisser, og pres væden fra dem, hvorefter de lægges i et sylteglas.

Når kogelagen er kølet af tilsættes et par spiseskefulde rapsolie, og den hældes over grøntsagerne.

Lad dem trække minimum natten over, og så er de ellers klar.

Andet
Saml hotdoggen, når alt er tilberedt, og pølserne stegt – sværere er det jo ikke …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s