Langtidsstegt vildsvinekølle

oppefra
Langtidsstegt vildsvinekølle.

Mængde: Mange personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 8 timer.

Ingredienser
1 vildsvinekølle
Rosmarin
Timian
Salt
Peber
Olivenolie
6 fed hvidløg
2 dl. marsala
Lidt vand

Opskrift
Gnid kødet med olie, salt og peber. Halvér hvidløgene, skær små lommer i kødet og stik dem derind.

Herefter gnider du rosmarin og timian godt ind i kødet også, inden du lægger det på en rist over en bradepande.

Smid kødet ind i en ovn som er 175 grader varm, men skru ned på ca. 80 grader med det samme.

Så skal kødet eller have selskab af marsala og lidt vand i bradepanden under risten, og så skal det hygge sig i ca. 8 timer til kernetemperaturen er 62 grader.

Måske ta’r det lidt mindre tid, måske lidt mere; det afhænger af størrelsen på kødstykket.

Når de 62 grader er opnået, så sluk ovnen og lad kødet hygge sig derinde til kernetemperaturen rammer 65 grader.

Så skal kødet blot ud og skæres.

Og resultatet ..?

siden
Den færdige (og yderst velsmagende) vildsvinekølle.

En mening om “Langtidsstegt vildsvinekølle”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s