Chapati med mozzarella, blommer og rucola

Blommer
Chapati med mozzarella, blommer og rucola.

Hvor det forrige indlæg var en noget fedtet udgave af chapati’er med fyld, så er det her næsten (kun næsten) i den anden grøft.

Og som vanligt finder du opskriften på chapati’erne her.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 5 minutter.

Chapati’erne får du lige klare i en fart – de behøver ikke være brandvarme, når du skal bruge dem.

Så er det ellers blot på med fyldet: Blommer i skiver, frisk mozzarella, lidt tyndskårede skiver af rødløg, friske mynte- og citronmelisseblade, lidt frisk, fintsnittet chili og hvad du ellers kan finde på.

Som dressing rørte jeg en rest mascapone op med en smule creme fraiche og lidt fløde samt salt, peber og citronsaft.

Simpelt og lækkert …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s