Sve … Øhm, spansk pølseret

Chorizo
Spansk pølseret.

Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

Ingredienser
6 små, bløde, ferske chorizo
8-12 kartofler i mellemstørrelsen
20-25 sorte oliven
1 rød peberfrugt
2 små, finthakkede løg
2 fed finthakket hvidløg
Lidt smagsneutral olive
2 dl. creme fraiche
2 spsk. tomatpure
2 tsk. røget paprika
1 tsk. chilipulver
Salt
Peber
Friskhakket persille
Lidt manchego
Lidt brændt habanero-sauce (opskrift her)

Opskrift
Kog kartoflerne til de lige akkurat er møre, men stadig har bid. Skær dem herefter i mundrette stykker og lad dem afkøle.

I mens skæres pølserne i grove skive på 1-2 cm tykkelse.

Oliven opvarmes i en gryde ved jævn varme og løg kommes i. Lad dem simre og blive klare inden hvidløg, peberfrugt i små tern og oliven gør dem selskab.

Lad dem simre yderligere lidt, skru så op for varmen og kyl pølserne på. Lad dem stege og branke lidt på alle sider inden creme fraiche, tomatpure, paprika og chilipulver kommer med i det fine selskab.

Så tilsættes kartoflerne og der smages til med salt og peber inden de står og hygger sig ved svar varme til der skal spises.

Anret med lidt friskhakket persille, manchego-flager og en teskefuld eller to af den brændte habanero-sauce.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s