Maltpizza med brie, bacon og rucola

Pizza
Maltpizza med brie, bacon og rucola.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 2-3 minutter.

Ingredienser
2 tsk. maltmel
2 dl. hvedemel
2 spsk. olivenolie
3/4 dl. lunken vand
2 tsk. bagepulver
Lidt salt
Brie
Bacon
Friskrevet parmesan
Lidt frisk rosmarin
Rucola
Lidt krydret pizzaolie

Opskrift
Bland maltmel, bagepulver og hvedemel. Tilsæt så olie, vand og bagepulver samt lidt salt.

Ælt grundigt i 6-7 minutter (her er en røremaskine god at have).

Rul dejen helt tyndt ud til fire små eller to store pizzaer.

Fordel først parmesan på pizzaerne og herefter brie. Så solide stykker af stegt kvalitetsbacon og lidt frisk rosmarin.

I pizzaovnen med dem i 2-3 minutter til osten er gylden og bunden sprød, hvorefter rucola smides på og der dryppes pizzaolie.

Skal pizzaerne i en almindelig ovn, så skal du nok afsætte 15 minutters bagetid, vil jeg skyde på …

En mening om “Maltpizza med brie, bacon og rucola”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s