Linser med fennikel, rødløg og rosé

Linser
Linser med fennikel, rødløg og rosé.

Mængde: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Retten her er med kraftigt inspirationsafsæt i en ret, som Madet Mere er bagmanden bag. Besøg endelig hans side; han kan ét og andet!

Ingredienser
1 stk. fennikel
1 rødløg
2 fed finthakkede hvidløg
Lidt sukker
1 glas rosé
1 dåse hakkede tomater
1 dl. røde linser
1/2 liter grøntsagsfond
Citronsaft
Salt
Peber
Olivenolie

Opskrift
Skær din fennikel i heeeelt tynde skiver. Det samme med rødløget. Opvarm olie i en pande, og smid herefter de to ting på. Lad det – for ikke alt for kraftig varme – simre rundt i små fem minutter uden de tager farve, og tilsæt så hvidløg. Lad simre i yderligere et minut eller to.

Tilsæt så vin og lidt sukker og kog godt og grundigt ind, hvorefter tomaterne skal i, i selskab med linserne og grøntsagsfonden.

Lad hele herligheden simre til linserne er møre.

Smag til med citronsaft, salt og peber og så er retten klar, så snart du lige har drysset lidt finthakket fennikeltop over.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s