Pasta med ørred og ricottasauce

Ørred
Pasta med ørred og ricottasauce.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Ingredienser
1 frisk ørredfilet
150 g ricotta
1,5 dl. fløde
1 skalotteløg
Olivenolie
Salt
Peber
Fettuccine
Parmesan

Opskrift
Opvarm olien på en pande, og smid herefter løget i fine tern på. Lad det svitse til løgene er klare, hvorefter fløden kommes på. Kog forsigtigt op og tilsæt så ricottaen under omrøring til den er smeltet.

Smag til med salt og peber.

I mens steges ørredefileten kort tid på hver side, og den skal i saucen sammen med den friskkogte pasta lige inden servering.

Servér – lidt utraditionelt – med friskrevet parmesan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s