Rejecassoulet med kikærter og citronblade

Cassoulet
Rejecassoulet med kikærter og citronblade.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20-25 minutter.

Ingredienser
1 dåse kikærter
1 skalotteløg
1 fed finthakket hvidløg
Olivenolie
2 stk. rosmarinkviste
2 solmodne tomater
Salt
Peber
10-12 store, rensede rejer
Citronsaft
5 friske citronblade

Opskrift
Opvarm olie i en sauterpande og tilsæt begge slags løg samt rosmarinkvistene og sauter dem i små fem minutter til de er klare. Løgene altså.

Tilsæt så kikærterne og lad dem simre med et par minutter inden du skærer tomaterne i tern og smider dem samme vej. Kog tingene sammen i ca. 15 minutter sammen med citronbladene, hvorefter du smager til med citronsaft, salt og peber.

Rejerne smider du på en pande til de bliver pænt lyserøde, hvorefter de ryger ned til ærterne og de andre herligheder og simrer med et minut eller to.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s