Stegt andebryst med salat med rabarber, ærteskud og ærter og mormordressing

Rubarb
Stegt andebryst med salat med rabarber, ærteskud og sukkerærter og mormordressing.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter + hvile til anden.

Smagen af sommer; rosastegt andebryst, rabarber, ærteskud, ærter og mormordressing.

Ingredienser
1 andebryst
Salt
Peber
6-8 tynde, modne stængler rabarber
2 spsk. hindbæreddike
Ærteskud
10-12 små sukkerærter
En håndfuld feldsalat
2 dl. piskefløde
Saften fra 1/2 citron
5 spsk. sukker

Opskrift
Rids skindet på andebrystet, og læg det på en kold pande. Skru op for varmen, og når skindet er sprødt og gyldent vender du brystet om og steger det færdig på den anden side.

Læg andebrystet til at hvile 5-6 minutter inden du skærer det i tynde skiver.

I mens tager du bladene af rabarberne og vasker stænglerne grundigt i koldt vand. Gem endelig den hvide del i enden også – dér sidder der masser af god smag.

Skær stænglerne i stykker på 4-5 cm og læg dem i et ildfast fad, Dryp eddike over og smid 3 spsk. sukker over. Krydr så med lidt salt og peber og smid hele herligheden i ovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter. Lad dem herefter køle lidt af, inden du blander dem i salaten med ærteskudene, sukkerærterne og feldsalaten.

Dressingen piskes blot sammen af piskefløde, citronsaft samt det sidste sukker. Smag til med lidt salt og peber.

At servere …

En mening om “Stegt andebryst med salat med rabarber, ærteskud og ærter og mormordressing”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s