Svinemørbrad med oreganopesto

Mørbrad
Svinemørbrad med oreganopesto.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser til pestoen
En stor håndfuld friske oreganoblade
150 g friskrevet parmesan
40-50 g pinjekerner
Olivenolie
Salt
Lidt citronsaft

Ingredienser øvrige
1 svinemørbrad
4 skiver parmaskinke
Fettuccine

Opskrift på pestoen
Blend oregano med parmesan og pinjekerner. Tilsæt olie i en tynd stråle undervejs til den rette konsistens er opnået.

Smag til med salt og lidt citronsaft.

Opskrift på alt det andet
Skær mørbraden op på langs, så den nærmest kan rulles ud. Giv den evt. et par gok i nødden med en kødhammer, så du får et stort, bredt, tyndt stykke.

Herpå smøres pesto (ikke det hele, bare et fint lille lag), og kødet rulles sammen og vikles med skinken.

Luk sammen med et par kødnåle, og smid uhyret på en grill i ca 15 minutter. Lad det herefter hvile i 5-7 minutter inden du skærer det i skiver og serverer med fettuccine, som er vendt i pestoen også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s