Æggekage med flæsk og tomater

Æggekage
Æggekage med flæsk og tomater.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30-35 minutter.

Den stegte flæsk kan du passende lave på grillen (så slipper du for stegeos og -lugt indenfor). Opskriften på dén del finder du her.

Ingredienser
2-3 skiver flæsk pr. person
8-10 æg
2 dl. mælk
Salt
Peber
Olivenolie
Tomater
Avocado
Purløg

Opskrift
Pisk æg sammen med mælk, salt og peber. Hæld en god slat olivenolie på en sauterpande, som kan tåle at komme i ovnen, og hæld så æggeblandingen på.

Skru ned til svag varme og lad det hygge sig lidt, inden du smider hele molevitten i en 200 grader varm ovn til den er fast og lækker.

I mens halveres tomaterne, hvorefter de blandes med skiver af avocado, hakket purløg, salt, peber og lidt olivenolie.

Så’ der mad …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s