Tomatsuppe med croutoner og bacon

Tomatosoup
Tomatsuppe med croutoner og bacon.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Ingredienser
1-1,2 kg solmodne tomater
2 finthakkede løg
2 fed finthakkede hvidløg
1 lille bdt. frisk timian
1 lille bdt. frisk merian
1/2 liter grøntsagsbouillon
1 pakke bacon
5 skiver daggammelt, hvidt brød uden skorpe
Olivenolie
Salt
Peber

Opskrift
Skær tomaterne i grove tern, inden du gør løgene selskab, som du har ladet blive klare på en pande med en slat olivenolie.

Rør det godt sammen og tilsæt så de hakkede krydderurter og bouillon.

Låg på og lad simre en 30-35 minutter, hvorefter du smager til med salt og peber.

I mens skærer du din bacon i tern, og steger dem sprøde på en pande. Tag dem herefter af, og læg dem på fedtsugende papir.

Brødet skæres i tern, og smides så på panden i det overskydende baconfedt. Rør rundt konstant til brødet er gyldent og sprødt.

Server suppen med brødcroutoner og bacon.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s