Kylling badet i citron, timian, hvidvin og smør med aspargesbroccoli

Kylling
Kylling badet i citron, timian, hvidvin og smør med aspargesbroccoli.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Ingredienser
2 kyllingebryster
1 øko-citron
Frisk timian
25 g smør
Lidt hvidvin
Salt
Peber
Aspargesbroccoli
Lidt revet tørret æggeblomme

Opskrift
Krydr kyllingen med salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver.

Læg derefter de resterende citronskiver ovenpå, og fordel små firkanter af det sidste smør samt timianen. Brug gerne både citrontimian og almindelig timian, hvis du har mulighed for det.

Hæld vinen over, og smid fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Giv gerne lige et skud grill til sidst, så der kommer lidt stegeskorpe.

I mens damper du dine aspargesbroccoli i lidt letsaltet vand. De skal ikke have mere en omkring et par minutter, for de er bedst, hvis de har lidt bid.

Servér kyllingen med lidt af stegeskyen og de dampede aspargesbroccoli. Riv lidt tørret æggeblomme over sidstnævnte.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s