To slags asparges med revet æggeblomme

Asparges
To slags asparges med revet æggeblomme.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: Små 10 minutter.

Ingredienser
8 grønne asparges
8 hvide asparges
Citronmayonnaise (brug denne opskrift, men brug en citron-rapsolie i stedet for, og udelad hummerpulveret)
1/2 tørret, saltet æggeblomme (opskrift her)
Salt
Peber

Opskrift
De hvide asparges skrælles, og den nederste del brækkes af. De grønnes bund brækkes også af, men de skal ikke skrælles.

Kog vand op, og smid de hvide asparges i. Efter 5 minutter kommer du også de grønne i, og koger lige 2 minutter yderligere.

Smid herefter aspargeserne i iskoldt vand, så kogningen stopper.

Halvér alle asparge med et skråt snit, så du kan sætte en grøn top sammen med en hvid bund, en hvid top sammen med en grøn bund osv. på tallerknen.

Smid et par dutter mayonnaise rundt om, og smag til med lidt salt og peber, inden du river lidt æggeblomme over.

Nemt og enkelt …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s