Chicken Teriyaki Tacos

Tacos
Chicken Teriyaki Tacos.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 45-50 minutter.

Ingredienser til kyllingen
2 kyllingelår med rygben
1/2 dl. Teriyakisauce

Ingredienser til agurkesalaten
3 skoleagurker (de der små agurker du ved)
1/2 dl. riseddike
1 tsk. soya
2 tsk. sukker
1 tsk. sesamolie

Ingredienser til dressingen
2 dl. creme fraiche
1 spsk. stærk chilisauce

Andre ingredienser
4 hvedetortillaer
Sort sesam
3 forårsløg i fine strimler

Opskrift på kyllingen
Tør kyllingen grundigt, og smid den på grillen ved indirekte varme. Sådan cirka hvert tiende minut vender du den – den side der skal til at lægge op pensler du med teriyakisauce hver gang. 40-50 minutter senere er den klar – mørk, lækker og med sprødt skind. Pil kødet fra benet inden serveringen.

Opskrift på agurkesalaten
Vask agurkerne og skær dem i meget tynde skiver. Vend dem grundigt i de resterende ingredienser, og stil dem på køl til de skal spises.

Opskrift på dressingen
Bland ingredienserne og stil på køl til den skal bruges.

Og så lige det sidste …
Hvedetortillaerne udstikkes til 3-4 mindre med en tilpas stor udstikkerring. På grillen med dem i 30 sekunder på hver side – de skal bare lige varmes.

På hver af dem smider du først lidt kylling, så lidt agurkesalat og derefter en smule dressing. Herefter lidt forårsløg og et drys sorte sesamfrø.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s