Huevos Rancheros featuring puttanesca

Huevo
Huevos Rancheros feat. puttanesca.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Ingredienser
2 dåser flåede tomater, grofthakket
1 finthakket løg
2 finthakkede hvidløg + 1 til hvidløgsbrødet
4 æg
Salt
Peber
1 knust peperocini
2 spsk. kapers
3 spsk. sorte, grofthakkede oliven
1 håndfuld hakket persille
1 håndfuld hakket oregano
Friskrevet parmesan
4 skiver hvidt brød
Lidt olivenolie

Opskrift
Opvarm olie i en sauterpande ved jævn varme, og smid løg på. Lad det simre under omrøring til løgene er klare, hvorefter hvidløg kommer på og det hele hygger sig yderligere et minut.

Så er det på med tomaterne, kapers, oliven, persille, oregano, peperocini og salt og peber.

Skru ned og lad småsimre i 10 minutter.

Lav fordybninger i saucen, hvori æggen slås ud. Når æggene er stivnet nogenlunde, så er retten klar, når du lige har revet lidt parmesan ud over – osten kan du evt. lige brænde med en creme brûlee-brænder, så den bliver gylden og sprød.

I mens saucen hygger sig, så rister du brødskiverne, som bagefter lige gnides med et overskåret fed hvidløg inden det drysse med revet parmesan og får en tur med brænderen, så osten bliver gylden og sprød.

Server hele herligheden med lidt hakket persille og et skud friskkværnet peber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s