Fettuccine med tomatsauce af cherrytomater

Pasta
Fettuccine med tomatsauce af cherrytomater.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
Fettuccine
1 dåse cherrytomater
1 finthakket skalotteløg
1 finthakket hvidløg
En lille håndfuld frisk oregano
En lille håndfuld frisk basilikum
En lille håndfuld frisk timian
Lidt olivenolie
Lidt friskrevet parmesan
Evt. lidt revet, tørret æggeblomme (opskrift her)

Opskrift
Opvarm oliven i en sauterpande ved jævn varme. Smid løgene på og lad dem småsimre under omrøring i 6-7 minutter til løgene er klare.

Herefter skal hvidløg på, og det hele skal hygge sig yderligere et minuts tid.

Så skal tomaterne på sammen med de friske, grofthakkede krydderurter. Rør fra tid til anden, og mos tomaterne let, inden der smages til med salt og peber.

Lad det hele simre for svag varme i 12-15 minutter.

Kog pastaen aldente, hæld vandet fra og bland herefter i saucen, som serveres med friskrevet parmesan, et skudt friskkværnet peber og evt. lidt friskrevet, tørret æggeblomme.

En mening om “Fettuccine med tomatsauce af cherrytomater”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s