Boller med skvalderkål

Boller
Boller med skvalderkål.

Antal personer: Ca. 20 boller.
Forberedelsestid:
Ca. 1 timer og 30 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Ingredienser
900 g hvedemel
100 g gær
En håndfuld grofthakkede skvalderkålsblade
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
5 dl. lunken mælk
5 spsk. olivenolie + lidt til pensling

Oplæs gæren i mælken, og bland herefter de resterende ingredienser i. Ælt, ælt, ælt og lad det herefter stå overdækket i en time.

Form så boller, som stilles på en bageplade med bagepapir. Overdæk dem igen med et klæde, og lad dem efterhæve i 20 minutter.

Pensl bollerne med olie, og bag dem ved 220 grader i ca. 15 minutter. De skal lyde hule, når du banker på dem i bunden.

Vupti, så er der serveret og du er en smule ukrudt fattigere i haven (i vores have er der godt nok skvalderkål nok til, at kunne bage ca. 1 milliard boller, men det er jo en anden sag).

En mening om “Boller med skvalderkål”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s