Fettuccine med svampe, ramsløg og fløde

Pasta
Fettuccine med svampe, ramsløg og fløde.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Ingredienser
250 g fettuccine
300 g blande svampe
6-7 ramsløgblade
1 økocitron
2 dl. piskefløde
1 dl. hvidvin
Olivenolie
1 finthakket skalotteløg
Salt
Peber
Lidt ansjospasta
Friskrevet parmesan

Opskrift
Opvarm olie i en pande ved jævn varme, og smid løg på. Lad dem blive klare mens du renser svampene og skærer dem i grove skiver. På panden med dem også, og så op for varmen.

Når svampene har fået lidt varme, så er det på med hvidvinen. Lad herefter alkoholen fordampe, inden du hælder piskefløden ved.

Kog op og lad det simre et minut eller to inden du tilsætter ramsløgblade i tynde strimler samt lidt friskrevet citronskal.

Smag til med salt, peber og lidt ansjospasta og lad det simre i yderligere et minut eller to.

Kog fettucinen aldente i letsaltet vand, og bland det herefter med saucen.

Servér med friskrevet parmensan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s