Ramsløgpesto

Pesto
Ramsløgpesto.

Antal personer: 1 lille glasfuld.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 5 minutter.

DMI havde – som de jævnligt har for vane, synes jeg – truet med stormflod, orkan, snestorm, regnvejr, slud og andet “forårsvejr” denne weekend. At dømme ud fra diverse sociale medier, så kom der både regn, slud og blæst rundt om i landet. Bare ikke her i Fredensborg. Vi har haft sol. Og meget af det. Vi har faktisk haft så meget, så vi i går grillede. Ta’ dén, DMI!

Vi grillede en oksefilet, og til den stod den på nye kartofler vendt i ramsløgpesto. Så er foråret kommet …

Ingredienser
12-15 ramsløgblade
1 dl. pinjekerner
1 dl. friskrevet parmesan
Lidt salt
Lidt koldpresset rapsolie
Lidt citronsaft

Opskrift
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne. Læg dem herefter til afkøling.

Hak bladene groft og bland dem med alle de resterende ingredienser – dog ikke for meget olie i først omgang. Salt og citronsaft skal du også først smage til med til sidst.

Blend hele herligheden og tilsæt olie til pestoen har den konsistens, som du ønsker. Smag til med lidt salt og en smule citronsaft.

De kogte, men afkølede kartofler kan du herefter blot vende pestoen i. Eller i friskkogt pasta. Eller blot som dip. Det smager godt, gør det …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s