Salsiccia med grillede auberginer med hakkede valnødder, honning og persille

Salsiccia
Salsiccia med grillede auberginer med hakkede valnødder, honning og persille.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
35 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
2 salsiccia (helst dem der er rullet sammen som en snegl)
1 stor aubergine
Olivenolie
Salt
1 håndfuld valnødder
2 spsk. honning
Persille

Opskrift
Skær auberginerne i skive på en halv centimeter. Drys herefter groft salt på skiverne og lad dem trækken en lille halv time. Herefter skyldes saltet af med koldt vand, og skiverne duppes tørre med køkkenrulle.

Opvarm olie på en pande ved stærk varme. Smid skiverne på og lad dem hygge sig dér til de er gyldne og sprøde. Først på den ene side, og så på den anden.

Læg dem på fedtsugende papir efterfølgende, og fortsæt således til alle skiverne er tilberedt.

Læg så skiverne på et fad og drys med grofthakkede nødder, friskhakket persille og lidt flydende honning.

Pølserne? De skal bare steges …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s