Pankopaneret Fish ‘n’ (glaskåls) chips

Fish
Pankopaneret Fish ‘n’ (glaskåls) chips.

Antal personer: 2-3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Opskriften på persillemayonnaisen finder du her. Den almindelige mayonnaise er lige her. Dildstøvet, si’r du? Klik her. Bare brug dild i  stedet for salvie.

Ingredienser til fisken
400 g hvid, fast fisk
Mel
Salt
Peber
2 let sammenpiskede æg
Pankorasp
Smagsneutral olie til friturestegning

Ingredienser til fritterne
2 glaskål
Smagsneutral olie til friturestegning
Salt
Peber

Andre ingredienser
Persillemayonnaise
Alm. mayonnaise
Dildstøv
Dild
Kapers

Opskrift på fisken
Rens fisken for eventuelle ben, skindrester osv., og skær den herefter i mundrette stykker. Vend dem i en blanding af mel, salt og peber. Ryst den overskydende mel af.

Vend fisken først i æg og derefter i pankorasp, inden du steger dem i 170-180 grader varm olie. Et par minutter eller til fisken er gylden og sprød er nok.

Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. Giv dem et drys salt, mens de ligger dér og venter på, at de skal spises.

Opskrift på fritterne
Skræl glaskålen og skær dem i pomfrit-agtige stave. Fritér i 170-180 grader varm olie 5 minutter eller til de er gyldne.

Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir, og giv dem et skud salt.

Anretning
Læg fisk og fritter ved siden af hinanden. Læg herefter et par dutter af de to typer mayonnaise ved siden af. Drys herefter lidt af dildstøvet over (brug et lille dørslag) og pynt med et par kapers hist og her. Nåh ja, og lidt dild …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s