Vegetarburger (jo, jo, den smagte faktisk godt, den manglende bøf til trods)

Burger
Vegetarburger.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Opskriften på bollerne var ny. Den var ikke god, så brug den her i stedet for. Bøfferne var uden kød. Vent! Klik ikke væk! De smagte godt. Jeg vil ikke falde i vegetar-grøften og påstå, at det “smager 100% som kød”. Men det smagte godt. Så hvorfor ikke?

Ingredienser
3-4 rødbeder
2 gulerødder
Havregryn
1 tsk. dijonsennep
Salt
Peber
2 æg
1 løg
2 fed hvidløg
Emmenthaler
Smør/olie til stegning

Opskrift
Skræl og riv rødbeder og gulerødder. Pres væden fra. Hak løget og hvidløg fint og bland sammen med rødbeder og gulerødder.

Tilsæt æggene, sennep og salt og peber.

Tilsæt havregryn til du har en masse, som forholdsvis nemt kan formes til bøffer.

Opvarm smør og olie på en pande ved jævn varme, og smid bøfferne på. Lad dem passe sig selv, for du risikerer de falder fra hinanden, hvis du roder for meget ved dem.

Når de er sprøde og sammenhængende på den ene side, så vender du dem og gør kunststykket efter på den anden side.

Smid et par skiver emmenthaler på hver bøf, som kan smelte mens de steger færdig.

Anretning
Anret bøfferne på en burgerbolle smurt med lidt hjemmelavet hvidløgsmayo, friske tomatskiver, frisk agurk, salat, avocado og løgringe.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s