Kylling med provolone og parmaskinke under skindet

Chicken
Kylling med provolone og parmaskinke under skindet. Tilbehør bestående af asparges rullet i parmaskinke og røget mayonaise.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 40-45 minutter.

Ingredienser
2 kyllingebryster med skind
4-6 skiver provolone
4-6 skiver parmaskinke
Grønne asparges
Salt
Peber
1 æggeblomme
Smagsneutral olie
1 tsk. røget paprika
1 tsk. æbleddike
Lidt olivenolie

Opskrift
Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under. Luk igen med en kødnål, og smid brysterne i et ildfast fad, som er smurt med lidt olivenolie.

Dryp lidt olivenolie over og giv dem et skudt salt og peber, inden de ryger i ovnen ved 200 grader i omkring 40 minutter til skindet er sprødt og der kommer klar væske ud, hvis du prikker i kødet med en kødnål.

I mens laver du mayonaisen, som blot er at piske æggeblommen sammen med eddiken og en smule salt. Herefter piskes smagsneutral olie i, i en tynd stråle til mayoen har den ønskede konsistens. Herefter røres paprikaen i, og der smages til.

Asparges vikles blot den resterende parmaskinke, og smides på en pande til skinken er sprød, men aspargeserne stadig har bid. Steg dem i en smule olieven olie, det smager bedst …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s