Spinat- og ricottagnocchi med tomatsauce

Ricotta
Spinat- og ricottagnocchi med tomatsauce.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter +  min, 1 time i køleskabet.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser til gnocchierne
Lidt olivenolie
150 frisk spinat
200 g ricotta
60 g friskrevet parmesan
1 æg
Lidt hvedemel
Muskatnød
Salt
Peber

Ingredienser til tomatsaucen
Olivenolie
1 finthakket skalotteløg
1 dåse flåede tomater
Frisk basilikum
Salt
Peber

Opskrift på gnocchierne
Varm olien op og smid spinaten på til den falder sammen. Rør konstant undervejs. Lad den herefter dryppe af i et dørslag.

Hak spinaten og kom den i en skål sammen med ricottaen, parmesan, æg og mel. Rør godt rundt og smag så til med salt, peber og muskatnød. Dæk skålen med husholdningsfilm og smid det i køleren i minimum en time.

For små kugler af spinatblandingen og kog dem i 2-3 minutter eller til de stiger til overfladen. Kog dem lidt forsigtigt, for de er lidt porøse.

Opskrift på tomatsaucen
Opvarm olien og smid løgene på til de er klare. finthak i mens de flåede tomater, og smid så også disse på panden.

Lad det småsimre og hygge sig under jævnlig omrøring. Et par minutter inden servering kommer du basilikummen i og smager til med salt og peber.

Anretning
Læg gnocchierne nederst og hæld forsigtigt sauce over. Drys herefter frisk basilikum over og friskrevet parmesan. Giv hele herligheden et skud friskkværnet, sort peber til slut …

En mening om “Spinat- og ricottagnocchi med tomatsauce”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s