Damebladsmad: Salat med speck, blodappelsin, figner og mandler

Speck
Salat med speck, blodappelsin, figner og mandler.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 0 minutter.

Den tidligere omtalte speck gik stort set til på den Alto Adige’ske Tarte Flambée-kopi – sidste stykke røg på denne damebladsret. Jeg er normalt ikke til salater, men den her, den var nu alligevel ikke helt ved siden af …

Ingredienser
Tynde skiver speck
Lidt rucola
1 håndfuld mandler
2 blodappelsiner
10-12 små, tørrede figner
1/2 bæger creme fraiche (af de små bægre)
Salt
Peber
Blåbærbalsamico

Opskrift
Hak 14-15 af mandlerne fint og bland dem i creme fraichen. Smag til med salt og peber, og stil det i køleskabet til det skal bruges.

De resterende mandler skal have lidt farve på en tør, brandvarm pande og køle lidt, inden de skal bruges.

Skræl appelsinerne og skær dem i tynde skiver. Fignerne skal være i lidt grovere skiver.

Anret som på billedet, og så er der damebladsmad for alle pengene …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s