Langtidsbraiseret svinebryst med cider, honning og sennep

Svin
Langtidsbraiseret svinebryst med cider, honning og sennep.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 6-8 timer.

Ingredienser
1 nakkefilet på ca. 1,5 kg
3 gulerødder
4 pastinakker
700 g små kartofler
0,75-1 liter æblecider
Frisk timian
3 løg i både
Salt
Peber
Olivenolie
3 spsk. sennep
3 spsk. flydende honning

Opskrift
Krydr kødet med salt og peber og brun det grundigt på alle sider i en god slat olie i en gryde eller römertopf, som kan tåle at gå i ovnen. Tag herefter kødet op, og skru lidt ned for varmen. Brun så grøntsagerne (undtagen kartoflerne) som er renset, skrællet og skåret i mundrette stykker deri til løgene er bløde.

Læg kødet tilbage deri sammen med kartoflerne og hæld cider ved til det står cirka halvt op på kødet. Smid lidt frisk timian i sammen med salt, peber, honning og sennep.

Ind i ovnen med hele herligheden. Med låg på i øvrigt. Ved 120 grader. 6-8 timer senere er der mad …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s