Grove chapati med krydrede kikærter

Chapati
Grove chapati med krydrede kikærter.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Ingredienser til chapati
1,5 dl. hvedemel
1,5 dl. fuldkornsmel
1,5 dl. vand

Ingredienser til fyldet
2 dl. græsk yoghurt
1/2 agurk
1 fed hvidløg
Salt
Peber1 dåse kikærter
1 tsk. røget paprika
Olivenolie
1/2 rødløg i skiver
Salat i strimler
2 tomater i skiver

Opskrift på chapati
Bland alle ingredienserne og form fire boller af dem, som du ruller heeelt tyndt ud.

Opvarm en pande til overordentlig varm, og smid så en pandekage på. Når den dufter lidt brændt, og der er små sorte pletter på undersiden, så vender du den om, og gør kunststykket efter på den anden side.

Så er turen kommet til næste pandekage, så den næste og så fremdeles …

Opskrift på fyldet
Halver agurken og tag kernerne ud med en teske. Riv den herefter på den grove del af rivejernet, og bland med yoghurt, salt, peber og det knuste fed hvidløg.

Kikærterne smider du i et ildfast fad med lidt olivenolie, salt, peber og røget paprika. I ovnen med dem ved 200 grader i 35-40 minutter. Vend dem en gang eller to undervejs.

Anretning
Læg først lidt salat på brødet, og smid så et par tomatskiver på sammen med lidt løg. Fordel så en smule tzatziki på og kikærterne øverst. Rul sammen og spis!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s