Confiteret svinebryst med rodfrugter

Sous
Confiteret svinebryst med rodfrugter.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter til grøntsagerne og ca. 24 timer sammenlagt til kødet.

Opskriften på flæskesvær spø’r du? Den finder du her!

Ingredienser til flæskestegen
Ca. 1 kg flæskesteg
Lidt smør
Frisk timian
Salt
Peber

Ingredienser til grøntsagerne
Rodfrugter efter smag
Olivenolie
Salt
Peber
Frisk timian

Opskrift på flæskestegen
Skær sværen af kødet, og lav dem til flæskesvær senere. Eller køb steget uden. Smør herefter kødet inde i lidt smør, og gnid det herefter med lidt salt og peber.

Vakuumpak det så sammen med lidt frisk timian, og smid det i vandbadet ved 78 grader i 12 timer. Tag det herefter op og læg det under pres i yderligere 12 timer i køleskabet, så du har en pæn, firkantet kødklods.

Tag kødet frem og skær det i nogle solide klodser, som du giver stegeskorpe på en brandvarm pande med lidt fedtstof.

Opskrift på grøntsagerne
Skræl og skær i mundrette stykker. Smid dem i et ildfast fad sammen med olivenolie og en smule salt og peber. Og lidt frisk timian.

I ovnen med hele herligheden ved 200 grader i ca. 35-40 minutter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s