Japansk Chahsu Pork med dampede buns

Japansk
Japansk Chahsu Pork med dampede buns.

Antal personer: 3-4 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 4-6 timer.

Pulled Pork på japansk. Det er nok det bedst beskrivende for retten. Brødet finder du opskrift på her.

Ingredienser
6-700 g nakkefilet
1 dl. soya
1 dl. ketjap manis
1 dl. sake
1 dl. riseddike
1 dl. revet palmesukker
6 fed hvidløg
4 hele forårsløg
2 cm ingefær i skiver

Opskrift
Kog alle ingredienser med undtagelse af kødet op i en gryde, som kan tåle at komme i ovnen lige om lidt. Hvidløgene skal i øvrigt blot lige knuses med håndroden – du behøver ikke at skrælle dem osv., da de bliver siet fra senere. Og forårsløgene renser du blot grundigt og gemmer lidt af det grønne fra.

Når sukkeret er opløst, så smider du kødet i, på med et låg og så i ovnen i 4-6 timer ved 125 grader. Vend kødet nogle gange undervejs.

Lige inden servering tager du kødet op af saucen, og trækker det fra hinanden med to gafler.

Si saucen og smid de ikke flydende ting ud.

Læg kødet tilbage i gryden og hæld lidt sauce ved, så det bliver en lækker, fugtig omgang.

Anretning
Anret kødet på en tallerken sammen med de dampede brød. Drys lidt af det finthakkede grønne fra forårsløgene over og giv det hele et skud stærk chilisauce.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s