Confit de canard med æble- og blommesauté

Confit
Confit de canard med æble- og blommesauté.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter (+12 timer til anden).

Anden finder du opskrift på her – det er en genganger.

Ingredienser til blomme- og æblesauté
2 gode, økologiske æbler skåret i mindre både
2-300 g blommer (vi havde nogle fra i sommer i fryseren opdagede jeg pludselig)
Lidt sukker
1-2 spsk. smør
2 rødløg i tynde skiver

Opskrift på blomme- og æblesauté
Smelt smør på en pande ved middel til høj varme, og smid løgene på. Skru ned og lad dem hygge sig under omrøring i 5-7 minutter til de er klare, men ikke har taget decideret farve.

Så skal æblebådene på. Drys med en anelse sukker, og lad dem hygge sig til de har fået lidt stegeskorpe. Vend dem så og gør kunststykket efter på den anden side.

Når æblerne er næsten møre smider du de i både skårne blommer på.

Varm alt igennem og smag til med lidt salt og peber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s