Confit de canard med salat med granatæble

And
Confit de canard med salat med granatæble.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 2 minutter (+ anden).

Opskriften på anden, den finder du her. Jeg marinerede ikke anden denne gang, men sous vide’ede den bare sammen med lidt salt, peber og timian. Anden ta’r tid, men jeg satte den blot over om morgene, og så skal den blot brunes om aftenen – og så står du reelt med en ret, som tager 12 minutter at smide på bordet, når du kommer hjem fra arbejde. Smart. Og nemt.

Ingredienser
2 confit de canard
Spæde salatblade
1 granatæble
1 spsk. blåbæreddike
1 tsk. sennep
Salt
Peber
1/2 dl. olivenolie

Opskrift
Bland eddike, sennep og olivenolie og smag til med salt og peber.

Halvér granatæblet og slå kernerne ud med bagsiden af en spiseske.

Anretning
Læg lidt salat på en tallerken, og hæld så gavmildt granatæblekernerne over. Hæld derefter lidt dressing over, og smid en omgang and på toppen.

Voilas …!

2 meninger om “Confit de canard med salat med granatæble”

  1. Hej foodplanner Mon der er noget galt med linket “læs resten…….”. Det virker i hvert fald ikke for mig

    Hilsen Pia

    > Den 2. feb. 2016 kl. 22.01 skrev FOODPLANNER : > > >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s