Kylling med salviestøv og radicchio al gorgonzola

Chicken
Kylling med salviestøv og radicchio al gorgonzola.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter + afkøling af saucen.

Ingredienser – kylling med salviestøv
2 kyllingebryster
2 spsk. rasp
7-8 finthakkede salvieblade
Salt
Peber
Lidt smør
Lidt olie

Ingredienser – radicchio al gorgonzola
1 radicchio
100 g mascapone
150 g gorgonzola
2 spsk. cognac

Opskrift – kylling med salviestøv
Krydr kyllingen med salt og peber, og steg den på en pande i en blanding af smør og olie. I mens blendes rasp med salvie til et grønt, støvet pulver. Når kyllingen er færdig vendes den i blandingen, inden den skæres i skiver.

Opskrift – radicchio al gorgonzola
Start med gorgonzolasaucen: Opvarm ganske langsom alle ingredienserne med undtagelse af radicchioen. Den må ikke koge. Pisk konstant. Der må ikke være klumper i.

Hæld så blandingen i en plastbeholder og lad den køle af. Så minder den lidt om blødt smør.

Del radicchioen i kvarter. Læg herefter bladene, som skal skilles fra hinanden, i et oliesmurt lille fad. Et lag. Måske to. Fordel klatter af saucen over bladene, og smid hele herligheden i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter eller til salaten er faldet sammen og osten smeltet.

Så er der bare tilbage at servere …

4 meninger om “Kylling med salviestøv og radicchio al gorgonzola”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s