Tyskerne vil juble: Kålpølser med polenta og kål

Sausage
Pølse, polenta og kål.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Det ser måske ikke så fantastisk lækkert ud, og det lyder måske heller ikke som meget andet end noget, som man kunne støve op på en tysk motorvejsrestaurant. Men dén slags mad er sgu’ godt sådan en råkold vinterdag, hvor tocifrede minusgrader ramte matriklen.

Ingredienser
125 g minutpolenta
1/2 liter vand
Salt
Peber
5 friske salvieblade i fine strimler
1 spidskål i strimler
2 spsk. hvidvinseddike
15 g smør
2 kålpølser

Opskrift
Opvarm smørret i en sauterpande og smid pølserne på. Brun dem på alle sider.

Smid så kølen på også, og lad den falde sammen under let omrøring, hvorefter eddike tilsættes. Smag til med salt og peber, og lad det så småsimre til polentaen er færdig.

Til polentaen koges vandet op, og polenta tilsættes langsomt men konstant under konstant omrøring. Rør den samme vej hele tiden, så klumper det ikke. Siger man.

Tag det fra varmen, og rør konstant i et minut. Så’ det klar!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s