Papadum med tun-tatar

Popadum
Papadum med tun-tatar.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 5-10 minutter.

Ingredienser – tuntatar
200 g frisk tun
1 forårsløg i skrå skiver
Lidt frisk koriander

Ingredienser – tomatsalat
400 g smagfulde tomater
2 tsk. spidskommen
Lidt limesaft
1/2 frisk jalapeno i helt små tern

Ingredienser – andet
Papadums
Smagsneutral olie
1 avocado
Hummermayo (opskrift her)
Frisk koriander
Chilisauce

Opskrift – tuntatar
Skær tunene i ikke alt for fine tern, og bland så med forårsløget. På køl med skidtet til lige inden servering. Bland – lige inden serveringen – korianderen i.

Opskrift – tomatsalat
Hak tomaterne og lad dem dryppe af i et dørslag. I mens varmer du en tør pande op, og smider spidskommen på. Rør rundt konstant, og når det dufter virkelig lækkert, så tag det af panden og lad det køle af. Bland derefter samtlige ingredienser.

Opskrift – andet
Avocadoen skal bare skæres i grove tern.

Opvarm 4-5 cm olie i en stegepande til 200 grader. Smid en papadum i ad gangen i ca. 5 sekunder. Tag den herefter op og lad afdryppe på fedtsugende papir.

Anretning
På en papadum lægger du først lidt tomatsalat, så avocado og til slut tuntataren. Så ellers lidt friske korianderblade, hummermaoy og en smule chilisauce efter behag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s