Fettuccine med Jamon Iberico de Bellota, rosenkål og manchego

Pasta
Fettuccine med Jamon Iberico de Bellota, rosenkål og manchego.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Fettuccine
Et godt stykke lagret manchego
1/2 dl. god olivenolie
1 finthakket skalotteløg
200 g Jamon Iberico de Bellota (eller anden god, tørret skinke-agtig sag)
8 rosenkål
1 dl. hvidvin

Varm olien op i en gryde, og tilsæt så løg og skinke (i små, rustikke tern). Lad skinken blive småsprød og løgene klare.

Tilsæt så rosenkål i kvarter sammen med hvidvinen og en lille deciliter vand. Lad det hygge sig og småsimre i små 10 minutter.

I mens koges pastaen. Når den er næsten kogt aldente, så hæld vandet fra og bland med saucen og lad det simre færdig dér.

Servér med friskrevet manchego og et skud friskkværnet peber. Salt burde der ikke være brug for; skinken er ret salt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s