Langtidsstegt svineskank med kartoffelmos med porre og ricotta

Svineskank
Langtidsstegt svineskank med kartoffelmos med porre og ricotta.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter til svinet og 10 minutter til ‘toflerne.
Tilberedningstid: 5 timer til svinet og ca. 25 minutter til mosen.

Svineskanken er en gammel kending, og den finder du opskriften på her. Mosen er liiige her under …

Ingredienser
Ca. et lille kilo kartofler
1 porre
Lidt smør
1-2 dl. mælk
250 g ricotta
Salt
Peber

Opskrift
Skræl kartoflerne og skær dem evt. i lidt mindre stykker. Kog dem, og i mens skærer du din porre i skiver. Varm smør på en pande og svits porren deri til de lige akkurat får en smule farve. Tag dem fra varmen.

Når kartoflerne er kogt, så hælder du vandet fra og blander porren i sammen med ricotta og mælk. Mos det hele sammen, og smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s