Faisan à la Normande (eller kort og godt: Fasan som i Normandiet – det andet lød bare sejt)

Fasan
Faisan à la Normande.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 60 minutter.

1 hel, renset fasan del i bryster og lår
600 g små kartofler i skiver a ca. 2 mm
2 spsk. smør
1/2 dl. calvados
1,5 dl. madlavningsfløde
1 spsk. soya
1 lille bdt. persille
Salt
Peber

Krydr fasanen med salt og peber. Opvarm halvdelen af smørret på en varm pande, og brun så fasanen deri – først på den ene side, og så på den anden (surprise, surprise).

Når de er gyldensprøde på alle sider, så tag dem af varmen.

Opvarm det sidste smør, og smid så kartoffelskiverne deri. Rusk lidt rundt i dem fra tid til anden, og når de har taget lidt farve, så kommer du dem i bunden af en stegeso.

Fasanerne ovenpå.

Låg på.

Ind i ovnen ved 225 grader, og når der så er gået et kvarters tid, så blander du soya, fløde og calvados og hælder over.

Låg på igen, og så skal det have omkring 35 minutter endnu.

Servér med friskhakket persille.

Simpelt men fa’me velsmagende!

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s