Spaghetti med safransmør og tomat

Safran
Spaghetti med safransmør og tomat.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 10-15 minutter.

Spaghetti
Safran; hvad der nu engang kan være mellem to fingre. Og lidt til.
6 friske, smagfulde, små tomater
30 g smør
1 peperocini
Lidt olivenolie
Salt
Peber
Parmesan

Smelt smørret ved svag varme. Tilsæt lidt olivenolie sammen med din safran, som du lige knuser let i en morter inden da. Lad det hygge sig til det bliver flot gult og dufter fantastisk.

Knus peperocinien og tilsæt også den til smørsaucen.

Så skal spaghettien smides i kogende vand.

Hak tomaterne groft, og smid dem i smørsaucen. Lad herligheden simre i 10 minutters tid uden du rører i det. Det skal bare småsimre og hygge sig for sig selv. Smag til med en smule salt og peber.

Når spaghettien er kogt, så hæld vandet fra, og vend i saucen.

Servér med et skud friskkværnet peber og en smule friskrevet parmesan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s