Fettuccine med salsiccia, kastanjer, salvie, smør og parmesan

Salsiccia
Fettuccine med salsiccia, kastanjer, salvie, smør og parmesan.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
25 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter + 30-40 minutter til kastanjerne.

2 ferske salsiccia
En håndfuld friske salvieblade
30 g smør
Friskrevet parmesan
Salt
Peber
Fettuccine
8-10 spisekastanjer

Kastanjerne skal klares først. Skær et kryds i toppen af dem, og stil dem med dette opad i et ildfast fad med salt i bunden. Ind i ovnen med dem i omkring 30 minutter. Lad dem herefter afkøle lidt, inden du piller dem – medmindre du har fingre med hård hud på, så kaster du dig bare ud i pilningen med det samme.

Hak kastanjerne groft.

Skær et snit på langs af pølserne, og flå så ellers farsen ud af og fordel den i små stykker.

Opvarm smør på en varm pande, og smid kødet på sammen med salvien. Lad det brune og smag så til med salt og peber, inden du tilsætter de hakkede kastanjer.

Server med friskkogt fettuccine, som du vender i saucen inden du river parmesan over og giver retten et skud friskkværnet, sort peber.

En mening om “Fettuccine med salsiccia, kastanjer, salvie, smør og parmesan”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s