Svinekoteletter med æbler, salvie og hvidløg

Salvie
Svin, salvie og æbler. Og et par andre gode medspillere …

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

2 gode svinekoteletter
En lille håndfuld friske salvieblade
2-3 gode, store æbler
3 fed hvidløg
50 g smør
Salt
Peber

Befri æblerne for kernehuset og skær dem i mindre både. Lad endelig skrællen sidde på. Smid dem herefter på en meget varm pande sammen med 20 g smør, lidt salt og peber samt en 7-8 salvieblade. Rør i det fra tid til anden til æblerne er møre og har taget farve.

I mens krydrer du kødet og smider det på en anden brandvarm pande sammen med en lille klat smør. Brun det på begge side, skru lidt ned og tilsæt så den sidste del smør sammen med hvidløg, som du lige knuser med groft med siden af en kniv, og de sidste salvieblade.

Kødet skal have 3-4 minutter på hver side, og undervejs hælder du lidt af smørsaucen over så det hele holder sig mørt og saftigt.

Lad kødet hvile et par minutter inden du serverer det på de stegte æbler.

Kæft det smager godt …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s