Sidste hilsen fra Spanien: Conejo en Salsa de Almendras (kanin i mandelsauce)

Mad
Conejo en Salsa de Almendras.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 45-50 minutter.

Pokkers, vi er hjemme igen. Hver gang vi drager på ferie, så håber jeg, at vi undervejs modtager en besked om, at der er en rig onkel i USA, som er gået bort, som har testamenteret alle sine (mange) penge til os, så vi kan bruge resten af livet på, ja, ferie. Det skete desværre heller ikke denne gang. Så nu er vi som sagt hjemme igen, og denne opskrift er fra sidste aften i Pueblo Mascaret i Spanien. Så kan du ikke skaffe en udsigt som den på billedet, så er du lovlig undskyldt – det gør lige retten en smule bedre, men den kan udelades …

1 parteret kanin i portionsstykker
Salt
Peber
1 dl. olivenolie
1 stort løg, grofthakket
3 fed finthakket hvidløg
1/2 dåse hakkede tomater
1/4 liter hvidvin
100 g finthakkede mandler
2 laurbærblade

Krydr kaninstykkerne med salt og peber og brun dem på en pande i lidt olie. Tilsæt løg og hvidløg og lad det hele hygge sig et minut eller to. Tilsæt så tomater og hvidvin samt mandlerne og laurbærbladene. Smag til med salt og peber og lad det hele hygge sig under låg i ca. 45 minutter. Du skal lige røre lidt i det fra tid til anden.

Server med friskkogte ris. Eller uden. Sidstnævnte er nok mest tro i forhold til den originale opskrift.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s