Endnu en hilsen fra Spanien: Arròs amb Costra (ris med sprød skorpe)

RIs
Arròs amb Costra.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 45-50 minutter.

100 g kikærter på dåse
2 fed finthakket hvidløg
1 løg, finthakket
2 laurbærblade
2 kyllingelår med skind und alles
100 g spansk blodpølse skåret i grove skiver
Olivenolie
1 lille stykke røget bacon
1 dl. ris
1,5 dl. hønsefond
Salt
Peber
2 tsk. røget paprika
1 brev paella-farve-halløj (aner ikke om man kan få det i Danmark), men ellers kan du jo smide lidt safran i i stedet for
2 sammenpiskede æg

Krydr kyllingen med salt og peber og brun den af i lidt olie på en pande. Tag kyllingen af, og brun så blodpølsen deri sammen med bacon i grove stykker. Når det er lige ved at være der, så tilsætter du løg og hvidløg og lader dem blive klare.

Tilsæt så risene og lad dem opsuge fedtstoffet, inden du hælder fond ved sammen med det der farve-halløj. Læg kyllingen tilbage i risene, tilsæt paprika, kikærter og laurbær og lad det simre under låg i 35-40 minutter.

Smag til med salt og peber. Hæld æggene ved og lad det hele simre uden låg i en 5-10 minutter til kyllingen og æggene er helt færdige.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s