Mac ‘n’ cheese på spansk – børnevenlig mad i en fart

Macncheese
Mac ‘n’ cheese Espanyol.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Tiden flyver, når man har det godt. Pludselig var klokken 18.15, og der var end ikke tænkt på, hvad der skulle serveres til aftensmad. Under køligere himmelstrøg spiser den lille familie ret præcist klokken 18. Som i 18.00. Ikke før. Ikke efter. Klokken 18.00. Nåh, men skaden er ikke så stor, når nu først frokosten kom på bordet klokken 15, og der lige røg en eftermiddagskage ned klokken, hvad der pludselig viste sig at være, 18.00. Men afsted til Masymas-supermarkedet, og så ellers en slagplan for hurtig aftensmad til den førstefødte, som i øvrigt mente, at Kinder-æg var helt fint. Han var ikke mere sulten end til netop det. Men Mac ‘n’ Cheese Espanyol blev det. Nemt, hurtigt og lige noget for en knægt på snart fire år …

4 friske, bløde chorizo’er
En håndfuld friske østershatte
75 g manchego skåre i små tern
2 dl. creme fraice
1/2 løg, finthakket
Olivenolie
1 fed finthakket hvidløg
Pasta

Skær et snit på langs af pølserne, og tryk kødet ud. Fordel det herefter med fingrene.

Opvarm olie på en pande og smid kødet på. Brun det godt, og lad så løgene gøre selskab. Når de er klare, så tilsætter svampene, og lader væden svitse fra inden du tilsætter osten og lader den smelte, inden creme fraiche kommer på og der smages til med salt og peber. Skru helt ned og lad det småsimre let mens pasterne koger.

Server i en fart, når pastaen er klar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s