Svinemørbrad Tonnato

Tonnato
Svinemørbrad med tunsauce.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter + afkøling af mørbraden.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Jow, jow, det skal – hvis det er helt rigtigt – laves med kalvekød i tynde skiver. Men en svinemørbrad kan nu også gøre et meget godt job. Vitello Tonnato kan man så knap nok kalde det, men hvad med en god blanding af dansk og italiensk så? Svinemørbrad Tonnato er sagen …

Ingredienser
1 afpudset svinemørbrad
Salt
Peber
1 dåse tun i vand
1 dl. yoghurt naturel
1 håndfuld kapers
1/2 dl. olivenolie
Lidt citronsaft

Opskrift
Krydr mørbraden med salt og peber og steg den i lidt olie og smør på en pande på alle sider. Den må gerne være rosa indeni, hvis du spø’r mig. Lad den herefter afkøle helt; jeg vakuumpakkede den, og smed den i køleren natten over, hvorved den stadig var helt saftig og lækker.

Blend alle de resterende ingredienser til en sauce, lige inden serveringen.

Skær mørbraden i helt tynde skiver, og hælde saucen over. Pynt med lidt ekstra kapers og evt. lidt frisk persille. Og måske et skud friskkværnet peber og lidt saltflager.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s